• En velkomstgave 100 kroner i rabatt

  • Fri frakt fra 200 kroner

  • 1 års ekstra garanti

1
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Air Cooker oppskrifter

    Caprese-inspirert fylt hasselbackkylling

    Caprese-inspirert fylt hasselbackkylling

    Porsjoner 2

    Ingredienser

    • 2 kyllingbryst
    • 2 tomat, liten
    • 100 g mozzarella
    • 3 kvaster basilikum, fersk
    • 2 spiseskjeer olivenolje
    • ½ teskjeer timian tørkede
    • ½ teskjeer salt
    • 2 klyper sort pepper, nykvernet
    • 100 ml balsamicoeddik
    • 1 spiseskje honning
    Caprese-inspirert fylt hasselbackkylling

    Forberedelse

     

    1. Du er kanskje bare vant til å bruke denne teknikken på grønnsaker, men med hasselbackmetoden på kyllingbryst kan kjøttet suge opp alle smakene fra fyllet. Vi satset på caprese som fyll, og kombinerte mozzarella, tomat og basilikum for å forvandle det enkle kyllingbrystet til en lekker italienskinspirert rett. Steking i Aircookeren gjør kjøttet mørt og saftig.

    Bruk en skarp kniv til å skjære 4–5 snitt på tvers av kyllingbrystene, avhengig av størrelsen.

    2. Bruk en skarp kniv til å skjære 4–5 snitt på tvers av kyllingbrystene, avhengig av størrelsen. Pass på å ikke skjære helt gjennom!


    3. Skyll tomatene, skjær dem opp på langs og fjern stilken. Skjær mozzarellaen og tomatene i tynne skiver, slik at de passer inn i snittene. Skyll basilikumbladene.

    Legg de fylte kyllingbrystene på bunnbrettet.

    4. Fyll hvert snitt med en skive mozzarella, en skive tomat og et basilikumblad. Risle olivenolje over alt sammen og strø tørket timian, salt og sort pepper over. Legg de fylte kyllingbrystene på bunnbrettet.

     

    5. Sett bunnbrettet inn i Aircookeren og lukk lokket. Start apparatet med tid, temperatur og fuktighet stilt inn som angitt.

    Innstillinger for Air Cooker:
    Tilberedningsmetode: Roast

    160 °C

    20 mins

    High

    6. I mellomtiden lager du balsamicoreduksjonen. Ha balsamicoeddiken og honningen i en kasserolle. La den koke opp, skru ned varmen og la den småkoke i 10–15 minutter, eller til den tykner og blir redusert til ca. halvparten. Tips: Gjør en kjapp test med skje. Hvis sausen blir sittende bakpå skjeen, er den klar.

     

    7. Når kyllingen er ferdigstekt, tar du den ut av Aircookeren. Server den med ferske basilikumblader på og medbalsamicoreduksjonen rislet over, samt med tilbehør og salat etter valg.

    Produkter

    Flere oppskrifter på Air Cooker​

    Philips NutriU-app

    Oppdag sunne, næringsrike oppskrifter og få inspirasjon med NutriU-appen, din virtuelle og smarte soussjef

    Mer enn 500 oppskrifter, tilberedningstips, nytt innhold hver uke

    Daglig inspirasjon og måter å finne nye favorittoppskrifter på

    Steg-for-steg-anvisninger for å bli en bedre kokk

    Last ned Philips NutriU-appen

    Oppdag mer

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    You are about to visit the Philips USA website.

    I understand

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.