T-serien

  Gi inspirasjon til nytenkning

  Laget for undervisning


  Motiver, styrk og inspirer lærere og elever med T-serien fra Philips. Denne nyskapende skjermen er utformet for å skape maksimalt engasjementet i en rask, digital verden. Den har flerberøringsteknologi og tavlemodus for forbedret interaktivitet og bedre samarbeid i klasserommet.

  Ta del i den nye skolen

  Skap et klasserom med enorme undervisningsmuligheter. T-serien fra Philips vekker nysgjerrigheten og fantasien og hjelper deg å undervise elever i alle fag.
  En interaktiv berøringsskjerm gjør samarbeidet mellom elever og lærere mer effektivt, og smartere tilkobling gjør at apper, medier, sosiale informasjonsstrømmer og nettinnhold kan brukes på den store skjermen, noe som skaper engasjerende undervisningstimer.
  skap et interaktivt klasserom med Philips-tavlen

  Bedre undervisningstimer


  Inspirer elevene med engasjerende timer som gjør læreplanen levende. Koble til en sosial og nettbasert app for å hente inn direktesendte informasjonsstrømmer, data og blandede medier, slik at du skaper et klasserom fylt med omfattende innhold som passer til alle utdanningsnivåer.
  drives av Android for Education – smarttavle for klasserommet

  Drevet av Android


  Android-drevne Philips-skjermer er raske, allsidige og enkle å navigere i. De er optimalisert for Android-apper, og du kan installere appene direkte fra Google Play Store. Dette gir deg tilgang til de nyeste undervisningskildene og mye mer. Automatiske oppdateringer sørger for at appene holdes oppdatert og i samsvar etter hvert som nødvendige funksjoner og sikkerhetsprotokoller utvikler seg.
  tavle for skoler

  Interaktiv tavle

  Gi inspirasjon til kreativt samarbeid i klasserommet med tavlemodus. Du kan ganske enkelt aktivere denne funksjonen for å gjøre skjermen om til et tomt lerret som kan tegnes på for hånd, eller ved å bruke dedikerte skjermpenner av flere personer i rommet. Alt på skjermen kan deretter sendes digitalt for enkel utskrift eller fildeling mellom lærere og elever.

  Skap grobunn for ideer


  Gi elevene den tryggheten de trenger for å legge frem ideer og konsepter i klassen. Med en interaktiv berøringsskjerm kan elevene enkelt projisere innholdet og vise visjonen sin ved hjelp av samlet informasjon, referanser og medier fra alle kilder, inkludert skybaserte tjenester og standardprogramvare.
  Skap grobunn for ideer
  Ikon for Alltid oppdatert

  Alltid oppdatert


  Gi utdanningsinstitusjonen et fortrinn over konkurrentene med reelle apper i klasserommet. T-serien fra Philips er utformet for intuitive funksjoner som kombinerer daglige digitale opplevelser med den nyeste undervisningspraksisen. Du er sikret bedre undervisningstimer i mange år fremover gjennom en programvarepakke som kan oppdateres, og funksjoner som kan tilpasses.
  ikon for førsteklasses IR-berøring

  Multi-touch-teknologi


  Praktisk læring er en effektiv måte å skape minneverdige undervisningstimer på og engasjere elevene over tid. Med 20 berøringspunkter passer T-serien fra Philips perfekt for interaktive opplevelser med samarbeid og konkurranse som kombinerer visuelt innhold, lyd og kinetisk innhold. Denne kraftige skjermen har også automatisk berøringsgjenkjenning og en USB-kontakt for bruksklar tilkobling.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.