corporate display

  C-serien

  Samarbeid smartere

  Laget for bedrifter


  Skap en ny produktivitetsbølge. C-serien fra Philips leverer avanserte funksjoner for bedre forretningsdrift som støtter medarbeiderne i arbeidet. Denne revolusjonerende skjermen er utviklet med fremtidsrettede innstillinger og kombinerer en ryddig formgivning med en glassfront fra kant til kant som har flerberøringsteknologi og tavlemodus.

  Gi medarbeiderne muligheter

  De beste ideene oppstår når alt rett og slett føles naturlig. C-serien fra Philips er intuitiv på alle måter, slik at medarbeiderne kan tenke og samarbeide fritt.
  Møtene blir problemfrie med øyeblikkelig trådløs og kablet tilkobling fra flere kilder, og en praktisk berøringsskjerm gjør enhver idémyldring enda bedre.
  Trådløse presentasjoner – profesjonell skjerm

  Trådløst presentasjonssystem


  Del innhold fra alle enheter trådløst. Koble til opptil 64 enheter via det eksisterende Wi-Fi-nettverket, eller bruk Interact-dongelen (ekstrautstyr) til å koble til enheter fra eksterne nettverk. Vis opptil fire informasjonsstrømmer samtidig for optimalt samarbeid.

  Til stede med fullstendig kontroll

  Interaktiv tavle – løsninger for forretningsskjermer

  Interaktiv tavle


  Oppfordre til smidig samarbeid med tavlemodus. Aktiver denne funksjonen for å gjøre skjermen om til et tomt lerret som kan tegnes på av flere brukere, enten for hånd eller med dedikerte skjermmarkører. Alt på skjermen kan deretter sendes til PC-en eller en annen foretrukket enhet for enkel utskrift eller fildeling.
  Videokonferanser – skjerm for kommersiell bruk

  Videokonferanser


  Den installerte programvaren for videokonferanser gjør det enklere enn noen gang å holde gruppevideosamtaler. Bruk ganske enkelt ditt eget kamera, eller legg til Logitech Meetup-pakken (ekstrautstyr) for en alt-i-ett ConferenceCam-løsning. 
  Banner for videokonferanser
  Interact-ikon
  Gjør det mulig for gjester og eksterne medarbeidere å vise innhold raskt og sikkert uten å koble til bedriftens nettverk. Interact kan kobles til hvilken som helst USB- eller HDMI-port for øyeblikkelig trådløs tilkobling til C-serien fra Philips. Det er ikke nødvendig med konfigurasjon eller tilleggsprogramvare – det er bare å koble til og holde presentasjonen.
  Bilde av Philips-dongel
  Bilde av dongel, trinn 1
  Aktiver IMD R-Sync-appen på den interaktive skjermen i møterommet.
  Bilde av dongel, trinn 2
  Velg WiFi HDMI Tx-sammenkobling i innstillingene for interaktiv skjerm i møterommet.
  Bilde av dongel, trinn 3
  Trykk på hovedknappen på senderen i 4 sekunder. Hovedknappen lyser med en konstant hvit farge.
  Bilde av dongel, trinn 4
  Angi Wi-Fi-passordet, og trykk på sammenkoblingsalternativet. Under sammenkoblingen blinker hovedknappen grønt, og den lyser kontinuerlig grønt når sammenkoblingen er fullført.
  Bilde av dongel, trinn 5
  Når et grønt lys vises, er enheten klar til å speile.
  Ultra 4K-ikon

  4K Ultra HD


  Engasjer publikum i alle lysforhold. C-serien fra Philips er utstyrt med en 4K UHD-skjerm med glass som er motstandsdyktig mot gjenskinn og reflektering. Dette sørger for at innholdet holdes i fokus, uten forstyrrelser. Den smarte formen fra kant til kant med IPS-teknologi gir naturtro farger og dypere svarte farger som settes pris på fra alle synsvinkler.

  Revolusjoner idémyldringer


  Smartere idémyldringer. Raske resultater. Med førsteklasses berøringsteknologi kan du skrive, tegne og skape direkte på skjermen for å få optimale resultater basert på samarbeid. Dataene kan deles digitalt med medarbeiderne dine.

  Ditt beste valg

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.