B-serien

  Prøv B-serien

  Gir bedriftene muligheter


  B-serien fra Philips er laget for samlingsområder og gir sømløs tilkobling med enkel deling av innhold fra bærbare og stasjonære datamaskiner, mobiltelefoner og bedriftsservere. Den er Crestron Connected®-sertifisert og kompatibel med både Extron- og Neets-systemer, og den gir rask, sikker og pålitelig bedriftsintegrering som kan spille av planlagt innhold når den ikke er i bruk, for å styrke den interne merkevaren.

  Perfekte presentasjoner

  Skap maksimalt engasjement på alle møter og i alle presentasjoner. Innebygd Chromecast gjør det mulig å dele innhold trådløst fra alle bærbare og stasjonære datamaskiner, nettbrett eller mobilenheter, uten behov for ekstra maskinvare eller konfigurasjonstid på alle operativsystemer.
  HDMI Hotplug-registrering gir også muligheter for kablede tilkoblinger, med automatisk veksling mellom tilkoblede enheter. Dette betyr problemfrie, raskere og mer fokuserte samarbeidsøkter, uten tekniske forstyrrelser.
  trådløs presentasjon – teknologi for konferanserom

  Trådløst presentasjonssystem


  Koble trådløst til hverandre på en sikker og sømløs måte, og vis umiddelbart innhold fra enhver enhet direkte på den store skjermen. Den nye B-serien fra Philips har innebygd Chromecast, slik at møtene blir interaktive og mer engasjerende.
  engasjerende møter med trådløst presentasjonssystem
  ikon for møterom

  Integrering av møterom


  Med tilkoblingsmuligheter på bedriftsnivå er B-serien fra Philips Crestron Connected®-sertifisert og kompatibel med både Extron- og Neets-systemer. Dette gjør det mulig å planlegge innhold, administrere innstillinger og slå hver enkelt skjerm på eller av fra en sentral plassering. Og det beste er at den også gir rask, pålitelig og sikker trådløs og kablet innholdsdeling fra Apple-, Windows-, Android- og Linux-enheter.

  Vær mottakelig for kundenes behov


  Den nye Philips-skjermen i B-serien passer perfekt som hjelpemiddel for næringsmiddelindustrien gjennom bruk av TV-tuner.


   

  Vis menyer og kampanjer digitalt, formidle viktige meldinger i sanntid og planlegg varemerkeinnhold på en enkel måte med forbedret skilting.

  Finn ut mer om produktene

  skjerm med innebygd Chromecast

  Innebygd Chromecast for enkel bruk


  Gjør møtene raskere og mer problemfrie med sømløs trådløs tilkobling til storskjermen fra alle Apple-, Windows- eller Android-enheter. Innebygd Chromecast gjør at du umiddelbart kan vise presentasjoner og medier fra mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett i opptil 4K-oppløsning. Det er kostnadseffektivt, krever ingen ekstra maskinvare og er trygt for bruk i bedrifter.
  bedriftspresentasjoner med innebygd Chromecast

  Optimaliser produktiviteten


  La kreativiteten blomstre og øk effektiviteten ved å kombinere spesiallagde skjermer og skiltløsninger i rommet.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.