Videovegg i X-serien

  Se det store bildet

  En konstruksjon som tåler støt


  Philips-videoveggen i X-serien fanger oppmerksomheten med en allsidighet som forvandler ethvert rom til en gigantisk innholdsskjerm i stående eller liggende modus. Presentasjoner, direkteoverføringer og sanntidsinformasjon fra flere kilder gir større fleksibilitet, mens Pure Colour Pro øker lysstyrken for dynamisk innhold som er både strålende og engasjerende.

  Inspirer medarbeiderne

  Skap et inspirerende arbeidsområde med solid kunnskap om varemerket, drevet av nyskapende tenkning. Et godt teknologioppsett gjør at medarbeiderne føler seg stolte når de kommer til kontoret hver dag, samtidig som det imponerer kunder og potensielle kandidater.
  Bedriftsutvalget fra Philips leverer innen både form og funksjon, med en bransjeledende formgivning som styrker innholdet.
  ikonet Øye for detaljer

  Bedre oppløsning


  Få bedre bildekvalitet med Pure Colour Pro. Høyere lysstyrke gjennom egendefinerte innstillinger for fargetemperatur og avansert gammakalibrering gjør at innholdet blir klarere og lysere, med fantastisk realisme i alle presentasjoner.
  En kvinne ser på videoveggskjermen

  Allsidig visning


  Nå nye høyder eller utvid i bredden med en egendefinert videoveggskjerm i stående eller liggende modus. Koble til så mange skjermer du vil, og skap et fengslende arrangement som passer perfekt i rommet.

  Innovasjoner for det store bildet

  Ikon for sensor for tilstedeværelse
  Optimaliser arbeidsområdet med et intelligent skjermoppsett. Sensoren for tilstedeværelse i møterommet holder driftskostnadene nede ved å slå av Philips-skjermene når ingen er til stede. De slås automatisk på igjen når en bevegelse registreres.
  En lyssensor tilpasser også lysstyrken på skjermene og gir en utmerket seeropplevelse, uansett lysforhold.

  Oppdag produktene

  Optimaliser produktiviteten


  La kreativiteten blomstre og øk effektiviteten ved å kombinere spesiallagde skjermer og skiltløsninger i rommet.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.