Lesetid: 5 Min
God mat er noe av det beste som finnes i livet – å spise godt øker virkelig livskvaliteten! Men visste du at det faktisk finnes en kjemisk forklaring til hvorfor mat med tilsatt fett faktisk smaker mer? Når du steker, ovnsbaker eller friterer med olje inntreffer en kjemisk reaksjon mellom aminosyrene og sukkeret i maten. Når oljen blir varm, frigjøres mange av de fyldige, aromatiske stoffene som gjør at maten helt enkelt smaker mer og får en sprø overflate. Innovativ teknologi for god, fettfattig matlaging Philips har utviklet et produkt som faktisk etterligner denne prosessen, men med luft i stedet for olje. Philips Airfryer ser ut som en frittstående ovn, men har en svært avansert teknologi som gjør at du kan tilberede alt fra luksusmåltider med gratinert hummer til friterte kyllingvinger og ovnsbakt laks, nesten helt uten olje. Årsaken til at du oppnår liknende effekt uten olje, er en ekstremt hurtig luftstrøm som starter den samme prosessen i maten som når du steker eller friterer i olje. Philips Airfryer har en patentert sjøstjerneformet bunn som gjør det mulig for luften å sirkulere i ekstremt høy hastighet, jevnt fordelt i kurven.
Visste du at det faktisk finnes en kjemisk forklaring til at fet mat smaker bedre? De fleste av oss vil jo spise sunn mat med så lite tilsatt fett som mulig, men vi vil heller ikke gå glipp av god smak. Og, med hånden på hjertet, hvor godt er det i lengden med dampet fisk og brokkoli?
HD9870/20
HD9867/90