1
Produkter

Saeco-logoen

Saeco-espressomaskiner

Helautomatiske Saeco-espressomaskiner

 

Automatiske espressomaskiner gir deg kopp etter kopp med kaffe laget av nymalte kaffebønner med et trykk på en knapp. Du får alt fra en espresso til en cappuccino, latte eller macchiato med fersk skummet melk fra den integrerte melkeskummeren. I tillegg kan du tilpasse kaffen hvert steg på veien.

 

Oppdag våre automatiske Saeco-espressomaskiner

Unikt for Saeco

verdens første helautomatiske

Oppfinner av verdens første helautomatiske espressomaskin

 

Saeco oppfant den første helautomatiske espressomaskinen i 1985, som gjorde det mulig å nyte ekte italiensk kaffe i ditt eget kjøkken. Dette var den første av mange teknologiske milepæler fra Saeco i løpet av 30 år med innovasjon.

Smart kaffe

Smart kaffe

 

En annen verdensnyhet. Saeco finner opp den første nettilkoblede kaffemaskinen for forbrukere. Du og gjestene dine kan nå skape og trakte mer enn 18 ulike drikker via en app på nettbrettet eller smarttelefonen. Hver enkelt kan tilpasses din foretrukne styrke, størrelse, temperatur og smak. I tillegg varsler appen deg når det må utføres vedlikehold, og den tilbyr også trinnvis videostøtte.

 

Oppdag GranBaristo Avanti

110 patenter

110 patenter

 

Saeco har alltid vært opptatt av kvalitetshåndverk og å utforme stilige maskiner som gjenspeiler de faktiske prosessene og teknikkene som brukes av ekspertbaristaer. Det ligger vitenskap bak kunsten å lage den perfekte espressoen som alle erfarne italienske baristaer instinktivt kan utenat. Takket være Saecos 30 år med nyskapning, som har resultert i 110 registrerte patenter, kan du gjenskape den samme prosessen hjemme, enkelt og problemfritt, kun ved å trykke på en knapp.

Saeco-historikk

Oppdag våre andre merker

Klikk på merkelogoene for å oppleve mer

Oppdag våre andre kategorier

SENSEO®-kaffeputemaskiner

Philips’ helautomatiske espressomaskiner

Philips-filterkaffemaskiner