Å avkalke kaffemaskinen hjelper deg med følgende:
Incanto
GranBaristo
De fleste syrer, som for eksempel svovelsyre, saltsyre, sulfamidsyre og vineddik (eddik) løser ikke opp kalken ordentlig og kan isteden skade kaffemaskinen. Eddik etterlater en sterk lukt i maskinen, og rester av kaffeoljer kan ta opp eddiken, noe som også gir en besk smak på kaffen. Vi anbefaler derfor å kun bruke de spesielt utviklede avkalkingsmidlene fra Philips/Saeco/Senseo.
Du må først måle konsentrasjonen av kalsium- og magnesiumsalter i vannet fra springen ved hjelp av teststrimmelen for vannhardhet (er vedlagt espressomaskinen din). Hold strimmelen under springen i 1 sekund. Vent 1 minutt og sammenlign den så med diagrammet nedenfor. Still deretter inn riktig vannhardhet i innstillingsmenyen på espressomaskinen din. Når det er gjort, vil de fleste av våre espressomaskiner automatisk varsle deg når det er nødvendig å avkalke.
Klikk her for mer informasjon
You are about to visit a Philips global content page
Continue