Airfryer-oppskrifter: Kjøtt
Har du noen gang lurt på hvordan man tilbereder en viss type kjøtt i Airfryer, men ikke hatt tid og tålmodighet til å finne en oppskrift? Her har du svaret på noen av våre mest populære retter i Airfryer. Imponer familie eller gjester og tilbered en utsøkt middag med biff, lammekoteletter eller svinekjøtt i din Airfryer. For flere kjøttoppskrifter for din Philips Airfryer: Se oppskriftene i HomeID-appen!
Vær oppmerksom på at tid og temperatur kan variere avhengig av matmengde og type Philips Airfryer-modell. Vi anbefaler at du holder øye med maten under tilberedningen.
Tips: La kjøttet hvile i emballasjen i romtemperatur i ca. 15–20 minutter før du tilbereder det i Airfryeren.
Biffstek
Mengde: 100 g
Tid: 9 minutter
Temperatur: 180 °C
Entrecôte
Mengde: 300–400 g
Tid: 5 minutter
Temperatur: 200 °C
Kjøttboller
Mengde: 500 g
Tid: 15 minutter
Temperatur: 200 °C
Hamburgere
Mengde: 0,5–1 kg
Tid: 10 minutter
Temperatur: 200 °C
Bacon
Mengde: 4–8 skiver
Tid: 8–11 minutter
Temperatur: 200 °C
Pølser
Mengde: 4–8 pølser
Tid: 8 minutter
Temperatur: 180 °C
Svinefilet
Mengde: 300–500 g
Tid: 20–25 minutter
Temperatur: 160 °C
Lammekoteletter
Mengde: Antall: 4–8 lammekoteletter.
Tid: 12–15 minutter
Temperatur: 200 °C
Premium
Airfryer XXL
HD9870/20
Airfryer
3000 Series 4.1L
HD9252/90