1
MediaSuite TV

Philips MediaSuite

Koble til

bildekvalitet

Med denne kraftige profesjonelle TV-en fra Philips er livaktig bildekvalitet bare begynnelsen


Enten du driver et hotell eller et konferansesenter, kan innebygd Chromecast og enkel tilgang til Google Play Store gi deg fordelen du trenger for å engasjere gjestene dine. Opplevelsen deres på stedet ditt skal vel være så enkel og problemfri som mulig?

Det er her Philips MediaSuite kommer inn i bildet.

Tilgjengelig fra skjermer på 32-tommer med FHD til 65-tommer med 4K eller UHD – slik at alle kan koble til og føle seg hjemme. 
 • De byttet fra en 5” skjerm til en 55” skjerm for en filmkveld.

  De byttet fra en 5” skjerm til en 55” skjerm for en filmkveld.

  Gjør det enkelt for kundene å bruke mobilenhetene sine til å strømme TV-serier, filmer, musikk, sport, spill og mye mer på den store skjermen. Våre MediaSuite-skjermer leveres med innebygd Chromecast-teknologi.

 • Han fant nylig ut at han kan vise spillet fra telefonen på TV-en.

  Han fant nylig ut at han kan vise spillet fra telefonen på TV-en.

  Gjør det enkelt for kundene å bruke mobilenhetene sine til å strømme TV-serier, filmer, musikk, sport, spill og mye mer på den store skjermen. Våre MediaSuite-skjermer leveres med innebygd Chromecast-teknologi.

 • Han oppdaterte systemet mens han hentet seg en kopp kaffe.

  Han oppdaterte systemet mens han hentet seg en kopp kaffe.

  Gjør det enkelt for de ansatte å forlenge levetiden på systemene dine. Med MediaSuite kan du installere nye Android-versjoner på Tv-en din, slik at den blir fremtidssikker.

 • Hun halverte TV-kanalkostnadene med kundeinnsikt

  Hun halverte TV-kanalkostnadene med kundeinnsikt

  Følg med på hvordan gjester og kunder bruker TV-en. Finn ut hvor ofte spesifikke kanaler blir brukt, og skreddersy tilbudet til kundene. Spar kostnader underveis.

 • Han slo akkurat den beste poengsummen på hotell-TV-en.

  Han slo akkurat den beste poengsummen på hotell-TV-en.

  Det er viktig å holde kundene underholdt og fornøyde. MediaSuite gir direkte tilgang til Google Play-butikken der de kan laste ned apper av høy kvalitet, inkludert spill!

 • De skrev en femstjerners omtale før de forlot rommet.

  De skrev en femstjerners omtale før de forlot rommet.

  Sørg for at gjestene ikke glemmer å omtale opplevelsene sine. Bruk alternativet for spørreundersøkelsen for kundetilfredshet til å samle inn verdifulle tilbakemeldinger før gjesten har sjekket ut.

Bli kjent
alle
funksjoner

innebygd chromecast
innebygd chromecast

Innebygd Chromecast

Innebygd Chromecast muliggjør trådløs visning av filmer, presentasjoner og mer fra smartenheter til de Android-drevne Philips-TV-ene. Brukerne trenger bare å trykke på Chromecast-ikonet på smartenheten for å starte å strømme innhold fra hundrevis av cast-aktiverte apper, med smartenheten som en fjernkontroll. 
android
android

Drevet av Android

De Android-drevne profesjonelle TV-ene fra Philips er raske, allsidige og enkle å navigere. TV-ene er optimalisert for Android-apper, og du kan også installere webapper direkte på skjermen. Automatiske oppdateringer sørger for at appene er oppdatert til enhver tid.
google play store
google play store

Google Play Store

Ettrykks tilgang til Google Play Store gjør det enkelt å legge til apper, spill, musikk, filmer og mer til Philips' profesjonelle TV. Google Play Store er Googles offisielle onlineplattform med Android-apper for Android-enheter.
grensesnittilpasning
grensesnittilpasning

Grensesnittilpasning

Den nye MediaSuite har et enkelt brukergrensesnitt (UI) som kan tilpasses med ditt eget varemerke.

 

Legg til merkelogoen og -fargene i søkelinjen, slik at det blir enklere for folk å huske deg. 

MediaSuite-serie