Hjem > Informasjon om ozonrengjøring

Informasjon om ozonrengjøring

tirsdag 8. februar 2022

Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygg på at du rengjør enheten riktig.


Hvis du vil ha detaljert informasjon om hvordan du tar vare på erstatningsenheten, kan du se enhetens brukerhåndbok og rengjørings- og inspeksjonsinstruksjoner for tilbehør. Det er viktig at du bare bruker rengjøringsmetodene som er godkjent for enheten din, da ikke-godkjente rengjøringsmetoder som ozonrengjøring kan bidra til skumdegradering.  Vær oppmerksom på at både ozon- og UV-lysrengjøringsprodukter (inkludert Philips UV Light Sanitizer Box) for øyeblikket ikke er godkjente rengjøringsmetoder for våre enheter eller masker og ikke utbedrer gjeldende tilbakekalling.

 

Se også FDA-sikkerhetskommunikasjonen som ble utstedt 27. februar 2020 med tittelen «Ozone and UV light: Potential Risks associated with the use of ozone and ultraviolet (UV) light for cleaning CPAP machines and accessories.» Fortsett å lese nedenfor for noen viktige punkter som er angitt i artikkelen:

 

  • «Følg CPAP-produsentens instruksjoner og anbefalte retningslinjer for rengjøring og utskifting av din CPAP-maskin og -tilbehør. Hvis du ikke finner brukerhåndboken eller instruksjonene eller har spørsmål, kan du kontakte produsenten av CPAP-enheten eller -tilbehøret.  Du kan også kontakte helsepersonell hvis du har spørsmål.»
  • «Vær oppmerksom på at FDA ikke har vurdert sikkerheten og effektiviteten til ozongass- eller UV-lysprodukter som hevder å rengjøre, rense eller desinfisere CPAP-maskiner og -tilbehør i hjemmet eller helsesektoren.»

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.