0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Soppsuppe

    Oppskrift på deilig sjampignonsuppe som er superenkel å lage. Her finner du i tillegg flere oppskrifter du kan lage med stavmikser.

    Porsjoner 4, Tilberedelsestid: 30 min., Koke-/steketid 20 min.

    Ingredienser

    • 500 ml vann
    • 1 fedd hvitløk
    • 10 g (1 ss) smør
    • Mel (1 ss)
    • 250 ml fløte
    • 500 g renset sjampinjong
    • 1 terning kjøttbuljong
    • 100 g hakket pancetta
    • 1 klype malt muskat
    • Frisk persille

    Fremgangsmåte

    • 1. Smelt smør i en stekepanne over lav varme. Når det er helt smeltet, setter du platen på middels varme. Ha i melet og visp i noen minutter til blandingen blir blank og kremet.
    • 2. Når blandingen har blitt blank, tar du den av varmen og setter den til avkjøling.
    • 3. Stek soppen lett i litt smør.
    • 4. Ha i fløte, muskat og buljongterningen. La det surre til det er gjennomvarmt, i omtrent 5 minutter.
    • 5. Hell suppen over den avkjølte smørblandingen, og bland det sammen med stavmikseren.
    • 6. Stek pancetta i en stekepanne, og ha det i suppen.
    • 7. Dander med noen dråper fløte og litt persille.
    • Tips: Muskaten fremhever soppen og får frem en deilig og rik smak.
    Sjampignon suppe

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.