0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Gresskar- og chorizosuppe

    Oppskrift på kremet gresskarsuppe med chorizo. Her finner du i tillegg flere delikate oppskrifter du kan lage med stavmikser, for eksempel soppsuppe og smoothies.

    Porsjoner 4, Tilberedelsestid: 30 min., Koke-/steketid 20 min

    Ingredienser

    • 113 g chorizo
    • 450 g gresskar
    • 2 fedd hvitløk
    • Ristede gresskarfrø
    • 1 gulrot
    • 1 mellomstor løk
    • 100 g kikerter (avrent og skyllet)
    • 1/2 rød paprika uten frø
    • 1 terning grønnsaksbuljong
    • Vann
    • Fløte til pynt
    • Frisk persille til pynt

    Fremgangsmåte

    • 1. Skrell gresskaret og fjern frøene. Skjær gresskar, gulrot, løk og paprika i biter på 2 x 2 cm.
    • 2. Knus hvitløken.
    • 3. Legg gresskar, gulrot, hvitløk, løk, paprika og buljongterningen i en kjele, og tilsett kaldt vann til det dekker grønnsakene.
    • 4. La det småkoke til grønnsakene er møre.
    • 5. Skjær chorizo i biter og stek dem til de er gjennomstekt.
    • 6. Rist resten av gresskarfrøene i en stekepanne.
    • 7. Mos grønnsakene i kjelen til du får en jevn puré.
    • 8. Ha i chorizo og smak til suppen med krydder.
    • 9. Hell suppen i suppeboller og dander med ristede gresskarfrø, frisk persille og noen dråper fløte.
    Gresskar- og chorizosuppe

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.