1
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Produkter

    Gresskar- og spisskummensuppe

    Gresskar- og spisskummensuppe

    Porsjoner 6 p, Tilberedelsestid: 10 m, Koke-/steketid 40 m

    Ingredienser

    • 500 g gresskar
    • 1 løk
    • 2 fedd hvitløk
    • 3 ss olivenolje
    • 1 ss malt spisskummen
    • 2 l kyllingkraft
    • 1/2 sitron

    Fremgangsmåte

    • Skrell gresskaret, fjern frøene og skjær kjøttet i store biter. Finhakk løk og hvitløk.
    • Hell kyllingkraften over grønnsakene i kasserollen, og kok opp. La suppen småkoke i 30–40 minutter. Mos suppen i kasserollen med stavmikseren. Smak til med sitronjuice, salt og nykvernet pepper.
    • Varm olivenoljen i en stor kasserolle. Stek løk og hvitløk forsiktig til de er lysebrune. Tilsett spisskummen og gresskarbitene, og stek ingrediensene en kort stund, til duften av spisskummen blir sterkere.
    Gresskar- og spisskummensuppe