Skjær vårløken i ringer; grønt og hvitt hver for seg. Varm 2 ss olje i en kjele og surr de hvite vårløkringene. Tilsett potet og surr i 2 minutter, tilsett crème fraîche og timian. Ha i buljong og la det koke opp. La suppen koke lett i 10 minutter. Imens varmer du resten av oljen i en stekepanne og surrer soppen i 5 minutter.
Krydre etter smak og tilsett litt trøffelolje. Purer suppen med en stavmikser og krydre etter smak. Server suppen i dype boller, legg i stekt sopp og dryss over ost og det grønne av vårløken. Tilberedelse: 20 minutter
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.