Consumer
Produkter

Hvitløksciabatta med mozzarella og fersk pesto

Hvitløksciabatta med mozzarella og fersk pesto

En klassisk kombinasjon

Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 15 m

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk delt i to
  • 25 g pinjekjerner
  • 200 ss jomfrulig olivenolje
  • 25 g revet parmesan
  • 1 ciabattabrød
  • 2 kuler (buffalo) mozzarella
  • 25 g friske basilikumsblader

Fremgangsmåte

  • Putt basilikum, pinjekjerner og 1 fett hvitløk i blenderen. Tilsett 3 ss olje og bland. Tilsett litt mer olje om nødvendig, slik at du får riktig konsistens. Tilsett ost og blant igjen.
  • Skjær ciabattaen i tykke skiver og grill dem til de er gylne. Ta dem ut av ovnen og gni dem med resten av hvitløken mens brødet fortsatt er varmt. Legg på mozzarella og litt pesto. Serveres varmt. Tilberedelse: 15 minutter
Hvitløksciabatta med mozzarella og fersk pesto