0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Hvitløksciabatta med mozzarella og fersk pesto

    En klassisk kombinasjon

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 15 m

    Ingredienser

    • 2 fedd hvitløk delt i to
    • 25 g pinjekjerner
    • 200 ss jomfrulig olivenolje
    • 25 g revet parmesan
    • 1 ciabattabrød
    • 2 kuler (buffalo) mozzarella
    • 25 g friske basilikumsblader

    Fremgangsmåte

    • Putt basilikum, pinjekjerner og 1 fett hvitløk i blenderen. Tilsett 3 ss olje og bland. Tilsett litt mer olje om nødvendig, slik at du får riktig konsistens. Tilsett ost og blant igjen.
    • Skjær ciabattaen i tykke skiver og grill dem til de er gylne. Ta dem ut av ovnen og gni dem med resten av hvitløken mens brødet fortsatt er varmt. Legg på mozzarella og litt pesto. Serveres varmt. Tilberedelse: 15 minutter
    Hvitløksciabatta Med Mozzarella Og Fersk Pesto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.