0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Potetgrateng

    Enkelt og elegant

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 90 m

    Ingredienser

    • 100 g revet gruyère
    • 1 kg kokefaste poteter, skrelt og halvert
    • 100 ml melk
    • 125 ml fløte
    • smurt, ildfast form
    • nykvernet, sort pepper
    • 1 fedd presset hvitløk,

    Fremgangsmåte

    • 'Forvarm ovnen til 160 °C. Sett kutteskiven i kjøkkenmaskinen. Putt potetene gjennom hullet i lokket og kutt dem i fine skiver. Legg dem i et dørslag og skyll med kald vann. Tørk dem med kjøkkenpapir.
    • Bland melk, fløte, hvitløk og pepper i en bolle og tilsett litt salt. Bland inn potetskiver og rør godt. Legg potetblandingen i en ildfast form og strø ost over.
    • Stek retten midt i ovnen i 75 minutter til den er gyllen. Server omgående. TIPS: Du kan rive gruyère i kjøkkenmaskinen. Tilberedelse: 90 minutter
    Potetgrateng | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.