'Stripp rosmarinkvistene og hakk bladene i to med en skarp kniv. Sett eltekroken i kjøkkenmaskinen og tilsett mel, gjær og hakket rosmarin. Bland alt godt og hell i 2 ss olivenolje og 250 ml lunkent vann i en tynn stråle gjennom hullet i lokket. La kjøkkenmaskinen gå til deigen er fast.
Kna så for hånd et par sekunder på et melet underlag. Form en ball. Legg den i en bolle og dekk med plastfolie. La heve i 1 time eller til deigen har blitt dobbel så stor. Forvarm ovnen til 220 °C.
Form deigen til et 1 cm tykt triangel og lag hull med en finger. Drypp over resten av olivenoljen og legg tomatene i hullene.
Dryss over resten av rosmarinbladene og havsalt. Stek focacciaen midt i ovnen i 15-20 minutter til den er gyllen. Avkjøl. Tilberedelse: 40 minutter + 1 time heving
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.