0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Focaccia med tomat og rosmarin

    Ingenting er som hjemmelaget brød

    Porsjoner 1 p, Koke-/steketid 40 m

    Ingredienser

    • smurt bakebrett
    • 1 ts havsalt
    • 12-15 små halvtørkede tomater
    • 3 ss jomfrulig olivenolje
    • 1 pose tørrgjær (7 g)
    • 500 g mel
    • 2-3 kvister frisk rosmarin

    Fremgangsmåte

    • 'Stripp rosmarinkvistene og hakk bladene i to med en skarp kniv. Sett eltekroken i kjøkkenmaskinen og tilsett mel, gjær og hakket rosmarin. Bland alt godt og hell i 2 ss olivenolje og 250 ml lunkent vann i en tynn stråle gjennom hullet i lokket. La kjøkkenmaskinen gå til deigen er fast.
    • Kna så for hånd et par sekunder på et melet underlag. Form en ball. Legg den i en bolle og dekk med plastfolie. La heve i 1 time eller til deigen har blitt dobbel så stor. Forvarm ovnen til 220 °C.
    • Form deigen til et 1 cm tykt triangel og lag hull med en finger. Drypp over resten av olivenoljen og legg tomatene i hullene.
    • Dryss over resten av rosmarinbladene og havsalt. Stek focacciaen midt i ovnen i 15-20 minutter til den er gyllen. Avkjøl. Tilberedelse: 40 minutter + 1 time heving
    Focaccia Med Tomat Og Rosmarin | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.