'Sett eltekroken i kjøkkenmaskinen og ha mel og gjær i bollen. Bland godt og hell i olivenolje og 250 ml lunkent vann i en tynn stråle gjennom hullet i lokket. La kjøkkenmaskinen gå til deigen er fast.
Kna så for hånd et par sekunder på et melet underlag. Form en ball. Legg den i en bolle og dekk med plastfolie. La heve i 30 minutter eller til deigen har blitt dobbel så stor. Forvarm ovnen til 220 °C.
Kok brokkolien i saltet vann i 3-4 minutter til de er al dente. Legg dem i et dørslag og skyll med kald vann. La vannet renne av. Skyll bollen. Ha i basilikum og hvitløk og finhakk. Tilsett crème fraîche og bland til du får en fin, grønn saus. Krydre etter smak.
Del deigen i fire biter og legg dem på et melet underlag. Kjevle hver del ut i en sirkel med en diameter på rundt 15 cm. Legg dem på bakepapir. Fordel basilikumblandingen på pizzaene og legg på brokkoli og vårløk. Dryss over ost.
Stek pizzaene midt i ovnen i 15 minutter til de er gylne. Tilberedelse: 40 minutter + 30 minutter heving
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.