1
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Produkter

    Fetatrekanter

    Fetatrekanter

    Porsjoner 3 p, Tilberedelsestid: 20 m, Koke-/steketid 9 m

    Ingredienser

    • 1 eggplomme
    • 100 g fetaost
    • 2 ss bladpersille, finhakket
    • 1 vårløk skåret i tynne ringer
    • Nykvernet svart pepper
    • 5 plater frosset filodeig, opptint

    Fremgangsmåte

    • Visp eggeplommen i en bolle, og bland inn fetaost, persille og vårløk. Tilsett salt og pepper.
    • Del hver plate med filodeig i tre strimler.
    • Legg en teskje med fetablanding på undersiden av en deigstrimmel. Brett deigkanten over fyllet til en trekant, og brett strimmelen i sikksakk til fyllet er pakket inn i deigtrekanten. Fyll de andre deigstrimlene med fetaost på samme måte.
    • Forvarm airfryer til 200 °C.
    • Pensle trekantene med litt olje, og legg fem trekanter i kurven. Skyv kurven inn i airfryer, og sett timeren på 3 minutter. Stek fetatrekantene til de er gyllenbrune. Stek resten av fetatrekantene på samme måte.
    • Server trekantene på en tallerken.
    Fetatrekanter