Consumer
Produkter

Innbakte mini-frankfurterpølser

Innbakte mini-frankfurterpølser

Forrett – ca. 20 porsjoner

Porsjoner 3 p, Tilberedelsestid: 10 m, Koke-/steketid 20 m

Ingredienser

  • 1 boks mini-frankfurterpølser (avrent vekt 220 g, ca. 20 pølser)
  • 100 g (kald eller frosset og tint) ferdiglaget butterdeig
  • 1 ss fin sennep

Fremgangsmåte

  • Forvarm airfryer til 200 °C.
  • La pølsene renne godt av på kjøkkenpapir, og klapp dem tørre.
  • Skjær butterdeigen i fem 1½ cm brede strimler, og dekk strimlene med et tynt lag sennep.
  • Rull hver pølse inn i en deigstrimmel.
  • Legg halvparten av de innbakte pølsene i kurven, og skyv kurven inn i airfryer. Sett timeren på 10 minutter, og stek pølsene til de er gyllenbrune. Stek resten av pølsene på samme måte.
  • Server pølsene på en tallerken med litt sennep ved siden av.
Innbakte mini-frankfurterpølser