500 g filet av hvit fisk (torsk, tilapia, pangasius, sei)
1 egg
1 vårløk, finhakket
50 g malt kokosmasse
Fremgangsmåte
Skrell mangoen, og skjær den i små terninger. Bland mangoterningene i en bolle
med ½ ts rød chilipuré, 1 ss koriander og saften og skallet fra en
halv lime.
Kjør fisken til puré i kjøkkenmaskinen, og bland med 1 egg, 1 ts salt
og resten av limeskallet, den røde chilipureen og limesaften. Bland deretter i
resten av korianderen, vårløk og 2 ss kokosmasse.
Legg resten av kokosmassen i en suppetallerken. Del fiskeblandingen i tolv
porsjoner, form dem til runde kaker og dekk dem med kokosmasse.
Legg seks fiskekaker i kurven, og skyv kurven inn i airfryer. Sett timeren
på 7 minutter, og stek fiskekakene til de er gyllenbrune og ferdige. Stek
resten av fiskekakene på samme måte.
Server fiskekakene med mangosalsa. Smaker godt med Pandan-ris og wokket pak
choi.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.