0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Gulrot og koriandersuppe

    Mye smak og litt søtt

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 30 m

    Ingredienser

    • nykvernet, sort pepper
    • 2 ss friske korianderblader fint hakket
    • 1 bunt gulrøtter
    • 1 ss olivenolje
    • 1 hakkede løk
    • 1/2 ts malt spisskummen
    • 1 liter grønnsaksbuljong
    • 4 ss crème fraîche

    Fremgangsmåte

    • Vask og rens gulrøttene
    • Varm oljen i en kjele og surr løken til den er blank. Tilsett gulrøtter, spisskummen og 1 ss korianderblader og la det koke ved høy varme i 2 minutter, mens du hele tiden rører. Tilsett buljong og kok gulrøttene i 15 minutter til de er møre. Avkjøl i noen minutter (væsken bør ikke overstige 80 °C). Purer gulrøttene med buljongen i blenderen på full styrke i minst 1 minutt.
    • Varm opp igjen om nødvendig og smak til med krydder. Server suppen med en skje crème fraîche, litt nykvernet, sort pepper og pynt med korianderblader. Tilberedelse: 30 minutter
    Gulrot Og Koriandersuppe | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.