Consumer
Produkter

Gresskar- og spisskummensuppe

Gresskar- og spisskummensuppe

Porsjoner 6 p, Tilberedelsestid: 10 m, Koke-/steketid 40 m

Ingredienser

  • 500 g gresskar
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss malt spisskummen
  • 2 l kyllingkraft
  • 1/2 sitron

Fremgangsmåte

  • Skrell gresskaret, fjern frøene og skjær kjøttet i store biter. Finhakk løk og hvitløk.
  • Hell kyllingkraften over grønnsakene i kasserollen, og kok opp. La suppen småkoke i 30–40 minutter. Mos suppen i kasserollen med stavmikseren. Smak til med sitronjuice, salt og nykvernet pepper.
  • Varm olivenoljen i en stor kasserolle. Stek løk og hvitløk forsiktig til de er lysebrune. Tilsett spisskummen og gresskarbitene, og stek ingrediensene en kort stund, til duften av spisskummen blir sterkere.
Gresskar- og spisskummensuppe