Skrell gresskaret, fjern frøene og skjær kjøttet i store biter. Finhakk løk og hvitløk.
Hell kyllingkraften over grønnsakene i kasserollen, og kok opp. La suppen småkoke i 30–40 minutter. Mos suppen i kasserollen med stavmikseren. Smak til med sitronjuice, salt og nykvernet pepper.
Varm olivenoljen i en stor kasserolle. Stek løk og hvitløk forsiktig til de er lysebrune. Tilsett spisskummen og gresskarbitene, og stek ingrediensene en kort stund, til duften av spisskummen blir sterkere.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.