Sett i eltekroken og ha i mel, ½ ts salt, smør og 1 egg i bollen. Kjør foodprocessoren til deigen henger sammen.
Tilsett 1–2 ss kaldt vann hvis deigen er for smulete. Form deigen til en kule, og dekk den til med plastfolie. Sett den i kjøleskapet i 30 minutter.
Hakk ¾ av persillen. Pisk 4 egg sammen med yoghurten, og krydre med salt og en god porsjon svart pepper og spisskummen. Rør inn hakket persille. Dra skallet av rødbetene, og skjær hver av dem i 6 deler.
Forvarm ovnen til 200 °C. Kjevle ut deigen på et melet underlag til en tynn leiv med en diameter på 30 cm. Legg deigen i paiformen, trykk ned langs kanten, og skjær vekk eventuell overflødig deig. Hell eggeblandingen over paibunnen, og legg rødbetene i en sirkel. Smuldre geitosten over, og krydre med litt mer svart pepper.
Sett paiformen på rillen under den midterste i ovnen, og stek paien i 40–45 minutter til den har fått en gyllen farge. Grovhakk og bland resten av urtene. Ta paien ut av ovnen og la den hvile i 5 minutter.
Legg en stor håndfull urter midt på paien, eller skjær opp paien og legg en porsjon av urteblandingen på hvert stykke.
Tilberedningstid 50 minutter + 30 minutter i kjøleskapet.
Related Recipe
Hovedretter
Reinsdyrbiff Med Valnøttsaus Og Granateple | Philips
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.