• Philips Domestic Appliances-bestillinger behandles for øyeblikket med en viss forsinkelse. Ordrebekreftelse og forsendelse vil bli sendt ut fra og med 5. september. Vi ber om unnskyldning for ulempene.

Ferietilbud: Spar mye hos Philips! Få opptil 35% rabatt Handle nå
Dager
Timer
Minutter
Sekunder
Ferietilbud: Spar mye hos Philips! Få opptil 35% rabatt Handle nå
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

    Fyldig og velsmakende med en vri

    Porsjoner 4 p

    Ingredienser

    • 100 g valnøttkjerner
    • 1 fedd hvitløk, skrelt
    • 4 ss extra virgin-olivenolje
    • 3 ss koriander eller persille, finhakket
    • 100 ml granateplejuice
    • 4 reinsdyrbiffer, romtempererte
    • 2 ss smør
    • 1 granateple
    • nykvernet svart pepper
    • - stekebrett, smurt
    • – foodprocessor med kniv

    Fremgangsmåte

    • Rist valnøttene i 2–3 minutter i en stekepanne. Avkjøl.
    • Sett kniven i foodprocessoren og ha i valnøtter, hvitløk, 2 ss olje og koriander. Lag puré av blandingen, og tilsett granateplejuice mens maskinen er i gang. Smak til med salt og pepper.
    • Forvarm ovnen til 150 °C. Krydre biffene med salt og pepper (det gir mer smak hvis du krydrer nå, enn etter at de er stekt). Varm opp smøret sammen med resten av oljen og brun biffene i 2–3 minutter. Snu dem underveis.
    • Server biffene med valnøttsausen og granateplefrøene.
    Reinsdyrbiff Med Valnøttsaus Og Granateple | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.