Consumer
Produkter

Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple

Fyldig og velsmakende med en vri

Porsjoner 4 p,

Ingredienser

  • 100 g valnøttkjerner
  • 1 fedd hvitløk, skrelt
  • 4 ss extra virgin-olivenolje
  • 3 ss koriander eller persille, finhakket
  • 100 ml granateplejuice
  • 4 reinsdyrbiffer, romtempererte
  • 2 ss smør
  • 1 granateple
  • nykvernet svart pepper
  • - stekebrett, smurt
  • – foodprocessor med kniv

Fremgangsmåte

  • Rist valnøttene i 2–3 minutter i en stekepanne. Avkjøl.
  • Sett kniven i foodprocessoren og ha i valnøtter, hvitløk, 2 ss olje og koriander. Lag puré av blandingen, og tilsett granateplejuice mens maskinen er i gang. Smak til med salt og pepper.
  • Forvarm ovnen til 150 °C. Krydre biffene med salt og pepper (det gir mer smak hvis du krydrer nå, enn etter at de er stekt). Varm opp smøret sammen med resten av oljen og brun biffene i 2–3 minutter. Snu dem underveis.
  • Server biffene med valnøttsausen og granateplefrøene.
Reinsdyrbiff med valnøttsaus og granateple