Consumer
Produkter

Lammekoteletter med frisk agurksalat

Lammekoteletter med frisk agurksalat

Mynte: det perfekte tilbehøret til lam

Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 20 m,

Ingredienser

  • 2 agurker
  • 1 ss frisk mynte, finhakket
  • 250 ml gresk yoghurt
  • 3 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, presset
  • nykvernet svart pepper
  • 8 lammekoteletter, romtempererte
  • 2 ss extra virgin-olivenolje
  • – grillpanne eller grill
  • - foodprocessor med riveskive

Fremgangsmåte

  • Skrell agurkene, del dem på langs, og grav ut frøene med en skje. Sett riveskiven i foodprocessoren, og riv agurken.
  • Bland den revne agurken med mynte, yoghurt, 1 ss olje og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
  • Pensle lammekotelettene lett med olje, smak til med salt og pepper, og grill dem i 6–7 minutter til de brune og pene på overflaten og rosa inni. Server med agurksalaten.
  • Tilberedningstid 20 minutter
Lammekoteletter med frisk agurksalat