0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Kyllingrulade

    Imponer vennene dine

    Porsjoner 1 p, Tilberedelsestid: 60 m

    Ingredienser

    • Til fyllet:
    • 1 løk (middels stor)
    • 1 fedd hvitløk
    • 500 g kyllingbryst, brunet og gjennomstekt
    • 3 ss olivenolje
    • 2 ss maisstivelse
    • 1 kopp (240 ml) melk
    • Til deigen:
    • 200 g ricotta
    • 150 g margarin
    • 100 g maisstivelse
    • 200 g mel
    • 2 ts salt
    • 1 ts natron

    Fremgangsmåte

    • Hakk løk, hvitløk og kylling hver for seg ved hjelp av kuttekniven og kannen til foodprocessoren.
    • Sauter løken og hvitløken i en kjele med olje. Ha i kyllingen og salt og pepper etter smak, og rør godt. Tilsett maisstivelse ved å blande den med melk og røre til det tykner.
    • Ta kjelen vekk fra varmen, tilsett smøret, og avkjøl. Hell alle ingrediensene til deigen i bollen til foodprocessoren, og bruk kuttekniven til å få en jevn deig.
    • Forvarm ovnen til 180 °C. Legg deigen på et melet underlag, og kjevle den ut til en leiv. Legg forsiktig på den avkjølte kyllingblandingen, og rull leiven sammen som en rullekake.
    • Pensle med eggeplomme, og stek på middels varme i ca. 40 minutter.
    • Server umiddelbart med ønsket garnityr.
    • Tilberedningstid 60 minutter
    Kyllingrulade | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.