0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Kyllingfilet med brie og spekeskinke

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 15 m, Koke-/steketid 15 m

    Ingredienser

    • 2 store kyllingfileter
    • Nykvernet pepper
    • 4 små skiver med brie
    • 1 ss gressløk, finhakket
    • 4 skiver spekeskinke

    Fremgangsmåte

    • Forvarm airfryer til 180 °C.
    • Skjær kyllingfiletene i fire like store deler, og skjær dem horisontalt til 1 cm fra kanten. Åpne kyllingfiletene og strø på salt og pepper. Legg en skive brie og litt gressløk på hver del.
    • Lukk kyllingfiletene, og legg en skive med skinke godt rundt dem. Dryss litt olivenolje over de fylte filetene, og legg dem i kurven.
    • Skyv kurven inn i airfryer, og sett timeren på 15 minutter. Stek kyllingfiletene til de er brune og ferdige. Smaker godt sammen med potetmos og stekte grønnsaker.
    Kyllingfilet Med Brie Og Spekeskinke | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.