Consumer
Produkter

Ratatouille

Ratatouille

Grønnsaker – 4 porsjoner

Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 8 m, Koke-/steketid 15 m

Ingredienser

  • 200 g squash og/eller aubergine
  • 1 gul paprika
  • 2 tomater
  • 1 løk, skrelt
  • 1 fedd hvitløk, presset
  • 2 ts tørkede provenceurter
  • Nykvernet svart pepper
  • 1 ss olivenolje
  • Liten, rund ovnsform, 16 cm i diameter

Fremgangsmåte

  • Forvarm airfryer til 200 °C.
  • Skjær squash, aubergine, paprika, tomater og løk i 2 cm store terninger.
  • Bland grønnsakene i en bolle med hvitløk, provenceurter og ½ ts salt og pepper etter smak. Rør også inn olivenolje.
  • Legg bollen i kurven, og skyv kurven inn i airfryer. Sett timeren på 15 minutter, og kok ratatouillen. Rør i grønnsakene én gang under kokingen.
  • Server ratatouillen til stekt kjøtt, f.eks. entrecôte eller kotelett.
Ratatouille