Consumer
Produkter

Fetatrekanter

Fetatrekanter

Porsjoner 3 p, Tilberedelsestid: 20 m, Koke-/steketid 9 m

Ingredienser

  • 1 eggplomme
  • 100 g fetaost
  • 2 ss bladpersille, finhakket
  • 1 vårløk skåret i tynne ringer
  • Nykvernet svart pepper
  • 5 plater frosset filodeig, opptint

Fremgangsmåte

  • Visp eggeplommen i en bolle, og bland inn fetaost, persille og vårløk. Tilsett salt og pepper.
  • Del hver plate med filodeig i tre strimler.
  • Legg en teskje med fetablanding på undersiden av en deigstrimmel. Brett deigkanten over fyllet til en trekant, og brett strimmelen i sikksakk til fyllet er pakket inn i deigtrekanten. Fyll de andre deigstrimlene med fetaost på samme måte.
  • Forvarm airfryer til 200 °C.
  • Pensle trekantene med litt olje, og legg fem trekanter i kurven. Skyv kurven inn i airfryer, og sett timeren på 3 minutter. Stek fetatrekantene til de er gyllenbrune. Stek resten av fetatrekantene på samme måte.
  • Server trekantene på en tallerken.
Fetatrekanter