Consumer
Produkter

Feststemt kujulpan

Feststemt kujulpan

Lag dine egne pannekaker

Porsjoner 1 p, Koke-/steketid 55 m

Ingredienser

  • 200 g mel
  • 4 skilte egg
  • 400 ml vann
  • 4–5 ss olje
  • 150 g biff i tynne strimler
  • 2 ss soyasaus
  • 2–3 ss sesamolje
  • 1–2 ss ristede sesamfrø
  • 150 g kyllingbryst i tynne strimler
  • 150 g kokte og rensede reker
  • ½ ts sukker
  • 1 vårløk i ringer
  • 6 shiitake-sopp i skiver
  • 1 japansk agurk, uten frø
  • 150 g gulrot
  • 150 g grønn paprika

Fremgangsmåte

  • Ha melet, en klype salt og 2 eggeplommer i foodprocessoren, og bland det ved hjelp av stålkniven. Tilsett vann.
  • La røren hvile en stund, og stek deretter 12–16 pannekaker. Hvis du vil, kan du skjære av kantene, slik at de blir penere. Pannekakene må være svært tynne. Ha en skje med røre i stekepannen.
  • Stek resten av eggeplommene i en annen stekepanne (smak til med salt), og deretter eggehvitene (smak til med salt). Skjær alt i tynne strimler.
  • Varm litt olje i woken, og stek biffen mens du smaker til med soyasaus og sesamolje. Varm litt av oljen i woken, og stek kyllingen mens du smaker til med sesamfrø, sesamolje og salt. Skjær rekene i tynne strimler, og bland dem med salt, sukker og eddik.
  • Gjør det samme med shiitake-soppen, og smak til med soyasaus og sesamolje. Riv agurk, gulrot og grønn paprika i foodprocessoren ved hjelp av riveskiven, og strø salt over. Press ut vannet. Stek hver grønnsak for seg i woken, og tilsett noen dråper sesamolje før du smaker til med salt.
  • Legg pannekakene midt på et stort fat, og legg de ulike typene fyll rundt (helst på forskjellige serveringsfat). Alle kan fylle pannekakene sine med det de vil. Server med soyasaus.
  • Total tilberedningstid: 55 minutter
Feststemt kujulpan