Consumer
Produkter

Kyllingfilet med brie og spekeskinke

Kyllingfilet med brie og spekeskinke

Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 15 m, Koke-/steketid 15 m

Ingredienser

  • 2 store kyllingfileter
  • Nykvernet pepper
  • 4 små skiver med brie
  • 1 ss gressløk, finhakket
  • 4 skiver spekeskinke

Fremgangsmåte

  • Forvarm airfryer til 180 °C.
  • Skjær kyllingfiletene i fire like store deler, og skjær dem horisontalt til 1 cm fra kanten. Åpne kyllingfiletene og strø på salt og pepper. Legg en skive brie og litt gressløk på hver del.
  • Lukk kyllingfiletene, og legg en skive med skinke godt rundt dem. Dryss litt olivenolje over de fylte filetene, og legg dem i kurven.
  • Skyv kurven inn i airfryer, og sett timeren på 15 minutter. Stek kyllingfiletene til de er brune og ferdige. Smaker godt sammen med potetmos og stekte grønnsaker.
Kyllingfilet med brie og spekeskinke