Consumer
Produkter

Kyllingrulade

Kyllingrulade

Imponer vennene dine

Porsjoner 1 p, Tilberedelsestid: 60 m,

Ingredienser

  • Til fyllet:
  • 1 løk (middels stor)
  • 1 fedd hvitløk
  • 500 g kyllingbryst, brunet og gjennomstekt
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss maisstivelse
  • 1 kopp (240 ml) melk
  • Til deigen:
  • 200 g ricotta
  • 150 g margarin
  • 100 g maisstivelse
  • 200 g mel
  • 2 ts salt
  • 1 ts natron

Fremgangsmåte

  • Hakk løk, hvitløk og kylling hver for seg ved hjelp av kuttekniven og kannen til foodprocessoren.
  • Sauter løken og hvitløken i en kjele med olje. Ha i kyllingen og salt og pepper etter smak, og rør godt. Tilsett maisstivelse ved å blande den med melk og røre til det tykner.
  • Ta kjelen vekk fra varmen, tilsett smøret, og avkjøl. Hell alle ingrediensene til deigen i bollen til foodprocessoren, og bruk kuttekniven til å få en jevn deig.
  • Forvarm ovnen til 180 °C. Legg deigen på et melet underlag, og kjevle den ut til en leiv. Legg forsiktig på den avkjølte kyllingblandingen, og rull leiven sammen som en rullekake.
  • Pensle med eggeplomme, og stek på middels varme i ca. 40 minutter.
  • Server umiddelbart med ønsket garnityr.
  • Tilberedningstid 60 minutter
Kyllingrulade