Ostesausen: Varm opp melken i en kjele (ikke la den koke). Smelt smøret og rør inn melet i en annen kjele. Rør raskt i ca. 2 minutter, ta kjelen vekk fra varmen, og tilsett melken. Rør hele tiden til sausen er blitt tykk og jevn.
Krydre med en klype muskatnøtt, salt og pepper, og la sausen koke på svak varme i 2 minutter. Ta kjelen vekk fra varmen, og rør inn to tredjedeler av parmesanen. Sett til side.
Lasagnen: Forvarm ovnen til 180 °C. Kok kyllingen mør i vann tilsatt de krydderne du liker best, i ca. 10 minutter. La den avkjøles i vannet før du heller det av. Sett kuttekniven i foodprocessoren, og del kyllingen i tykke biter. Sett til side.
Bruk deretter kannen og kuttekniven til foodprocessoren, og hakk løk, hvitløk, tomater, persille og oliven hver for seg. Sauter smøret og hvitløken i en kjele, og tilsett så kylling, tomater, oliven og persille. Kokes på svak varme. Sett til side.
Legg ostesaus, kylling og mozarella lagvis i en ovnsfast glassform. Avslutt med ostesaus på toppen.
Dryss ost på toppen, og stek lasagnen i 25 minutter.