Consumer
Produkter

Hvit sjololadebrownie med nøtter

Hvit sjololadebrownie med nøtter

Fantastisk deilig

Porsjoner 1 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 60 m

Ingredienser

  • 150 g hvit sjokolade
  • 150 g usaltede, blandede nøtter
  • 125 g mykt smør
  • 400 g sukker
  • 1 pakke vaniljesukker
  • 4 egg
  • 200 g mel
  • - bakebrett (25 x 30 cm), smurt

Fremgangsmåte

  • 'Forvarm ovnen til 200 °C. Sett hakkekniven i kjøkkenmaskinen. Hakke nøttene grovt og ha dem i en bolle. Brekk sjokoladen i biter og smelt sjokoladen i vannbad. Husk å røre.
  • Rør smør og sukker hvitt og luftig i bollen. Knekk et og et egg i en kopp og hell dem gjennom hullet i lokket mens kjøkkenmaskinen går. Tilsett smeltet sjokolade og nøtter gjennom hullet i lokket og bland i noen sekunder. Tilsett melet i 3 omganger. Tilsett en klype salt og bland i noen sekunder til deigen er glatt.
  • Hell røren i en kakeform og bre den ut i et 2 cm tykt lag. Stek kaken midt i ovnen i 35 minutter til den er gyllen. Ta formen ut av ovnen og la den avkjøles i 10 minutter.
  • Skjær forsiktig kaken i biter (ikke skjær helt igjennom) og la den bli helt kald. Utenpå skal den være sprø, mens den inne skal være myk og litt seig. Tilberedelse: 1 time
Hvit sjololadebrownie med nøtter