'Forvarm ovnen til 160 °C. Sett eltekrok i kjøkkenmaskinen. Ha smør og sukker i bollen og rør hvitt. Knekk et og et egg i en kopp og hell dem gjennom hullet i lokket mens kjøkkenmaskinen går.
a i vekselvis kakaopulver og mel i 3 omganger sammen med en klype salt. Bland godt mellom hver omgang. Ha til slutt i sjokoladen og bland alt. Fyll røren i muffinsformer og stek kakene midt i ovnen i 25 minutter til de er gylne. Avkjøl. Vask bollen og monter vispen i kjøkkenmaskinen.
ilsett melis, eggehvite og appelsinjuice i bollen og la motoren gå til du har en glinsende glasur. Smør kakene med glasur, dekorer med appelsinskall og sett dem i 1 time i kjøleskapet.
TIPS: Du kan hakke sjokoladen fint i kjøkkenmaskinen ved å bruke hakkekniven. Husk at du først må brekke sjokoladen i biter. Tilberedelse: 1 minutter + 1 time i kjøleskapet
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.