0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Sjokolademuffins med glasur

    For dem som elsker sjokolade

    Porsjoner 1 p, Koke-/steketid 60 m

    Ingredienser

    • 250 g melis
    • Til muffinsene:
    • 200 g sukker
    • 3 ss kakaopulver
    • 200 g mel
    • Til glasur:
    • 200 g mykt smør
    • 1 eggehviter
    • 1 ss appelsinjuice
    • - 24 muffinsformer
    • 200 g hakket, mørk sjokolade (med hasselnøtter)
    • 4 egg

    Fremgangsmåte

    • 'Forvarm ovnen til 160 °C. Sett eltekrok i kjøkkenmaskinen. Ha smør og sukker i bollen og rør hvitt. Knekk et og et egg i en kopp og hell dem gjennom hullet i lokket mens kjøkkenmaskinen går.
    • a i vekselvis kakaopulver og mel i 3 omganger sammen med en klype salt. Bland godt mellom hver omgang. Ha til slutt i sjokoladen og bland alt. Fyll røren i muffinsformer og stek kakene midt i ovnen i 25 minutter til de er gylne. Avkjøl. Vask bollen og monter vispen i kjøkkenmaskinen.
    • ilsett melis, eggehvite og appelsinjuice i bollen og la motoren gå til du har en glinsende glasur. Smør kakene med glasur, dekorer med appelsinskall og sett dem i 1 time i kjøleskapet.
    • TIPS: Du kan hakke sjokoladen fint i kjøkkenmaskinen ved å bruke hakkekniven. Husk at du først må brekke sjokoladen i biter. Tilberedelse: 1 minutter + 1 time i kjøleskapet
    Sjokolademuffins Med Glasur | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.