Mat og drikke

Mat og drikke  på rett måte

 

Dynamiske menyer er tingen nå. Med de profesjonelle skjermene fra Philips kan gjestene dine få servert et visuelt gilde fra mat og drikke-utvalget ditt fra det øyeblikket de stiger inn i lokalet. Klare skjermbilder med sterke farger møter kundene dine, viser frem menyen og gjør det enklere og raskere å velge.

Du kan montere flere skjermer som en digital menytavle for å skape en helhetlig opplevelse, med menyer, dynamisk innhold og flash-promoteringer. Bruk enkle skjermer for å nå flere på én gang i lokalet ditt og spill av innhold etter ønske
.

Anbefalte modeller

Philips
Advantage

 

Skjermer fra Philips er en perfekt match for mat og drikke-markedet. De gir feilfritt innhold, rask og enkel betjening og utrolig effektivitet.

FailOver


Du trenger aldri bekymre deg for feilskjermbilder igjen. Med den revolusjonære FailOver-teknologien vil det alltid vises back-up-innhold på skjermen om det skulle oppstå en mediespillerfeil. Dette er øyeblikkelig beskyttelse for at gjester aldri skal kunne se en blank skjerm.

SmartPower


Øk energieffektiviteten for å få et grønnere forbruk og en lavere driftskostnad. SmartPower er den energisparende funksjonen som kontrollerer bakbelysningen på skjermen ved bruk av et forhåndsinnstilt system. Og resultatet? Opptil 50 % mindre strømforbruk.

CMND


Betjen alle skjermene dine på ett sted. Med CMND kan du opprette tilpasset innhold og vise det på alle skjermene dine, kun ved et tastetrykk. Du kan også stille inn planlagte oppdateringer for raskt å endre dagens meny eller spesialretter.

MemoryCache


Lagre og spill av innhold direkte fra skjermen, med flere valgalternativer for hvor du ønsker å plassere skjermen for å kunne tilfredsstille kundene på best mulig måte.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.