Mat og drikke

Skaff deg skjermer som er menyen verdig


Klare, sterke bilder og dynamiske menyer kan være en god måte å tiltrekke seg personer til en restaurant, kafé eller bar på. Rike, detaljerte bilder tiltrekker seg kunder og øker salgsinntekten. Studio TV-oppsettet vårt kan også underholde barna.


Fordeler for serveringssteder:
✔   Gi god mat og drikke reklamen den fortjener
✔   Øk salget og besøket med annonser basert på tid og kundeprofiler
✔   Skap en god atmosfære på kampdagen med Ambilight
✔   Få en bedre kundeforståelse ved å integrere skilt med POS-analyseprogramvare
✔   Få ventetiden til å føles kortere ved å vise underholdning

✔  Øk inntekten ved å selge skjermtid til tredjepartsannonsører

 

Anbefalte modeller

Philips
med fordeler

 

Skjermer fra Philips er en perfekt match for serveringssteder. De gir feilfritt innhold, rask og enkel betjening og utrolig effektivitet.

FailOver


Du trenger aldri bekymre deg for feilskjermbilder igjen. Med den revolusjonære FailOver-teknologien vil det alltid vises back-up-innhold på skjermen om det skulle oppstå en mediespillerfeil. Dette er øyeblikkelig beskyttelse for at gjester aldri skal kunne se en blank skjerm.

SmartPower


Øk energieffektiviteten for å få et grønnere forbruk og en lavere driftskostnad. SmartPower er den energisparende funksjonen som kontrollerer bakbelysningen på skjermen ved bruk av et forhåndsinnstilt system. Og resultatet? Opptil 50 % lavere strømforbruk.

CMND


Betjen alle skjermene dine på ett sted. Med CMND kan du opprette tilpasset innhold og vise det på alle skjermene dine, kun ved et tastetrykk. Du kan også stille inn planlagte oppdateringer for raskt å endre dagens meny eller spesialretter.

MemoryCache


Lagre og spill av innhold direkte fra skjermen, med flere valgalternativer for hvor du ønsker å plassere skjermen for å kunne tilfredsstille kundene på best mulig måte.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.