Profesjonelle skjermløsninger

Philips profesjonelle
Skjermløsninger


Forretningsverdenen utvikler seg raskere enn noen gang, og for å henge med i teten må du ha det beste utstyret. De profesjonelle skjermløsningene fra Philips kombinerer industriledende teknologi med forretningsfokusert innovasjon. Philips har en rik historie når det gjelder innovasjon og er en global leder når det gjelder produkter av høy kvalitet, brukervennlige design og praktiske funksjoner. Philips ga deg videoveggen i 1984, som da endret måten folk så på TV på, med Ambilight. Og nå utvikler teknologien vår seg med innovasjon på skjermer for et stort utvalg av markeder og kommersielle bruksformål.

Med CMND & Control har du full kontroll. Oppdater fastvare, endre på innstillinger og mer – all betjening av skjermene dine gjøres via ett system. Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov. Gi bedriften din det mest utviklede operativsystemet på planeten. De profesjonelle skjermløsningene fra Philips leveres med Android-operativsystemet som gir deg full kontroll over appene og koblingene dine. Få det meste ut av skjermene dine med denne kraftige SOC-brikken, som har et allsidig design, og de forbedrede tilkoblingsmulighetene det tilbyr. 
 
Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov.

Finn  din skjerm …

Videoveggskjermer
Neste generasjons videoveggskjermer fra Philips er designet for maksimal eksponering og fantastisk bildekvalitet, med en nesten usynlig ramme for oppsiktsvekkende visuelt innhold.
Profesjonelle TV-er
Ta bedriften din til neste nivå med de siste nyhetene innen profesjonelle TV-er fra Philips. Du vil finne en perfekt bedriftsløsning som vil imponere kundene dine, med disse produktene som er designet for kommersielle bruksformål.
Berøringsskjermer
En nyskapende serie av flerberøringsskjermer fra Philips er klar til å drive bedriften din. Engasjer kundene dine med vårt brede utvalg av berøringsskjermer.
Skiltløsninger
For alle industrier og alle behov. Skiltløsningsserien fra Philips gir deg styringen, slik at du kan sende budskapet ditt effektivt, ved hjelp av siste teknologi og materialer av høy kvalitet, laget for å vare.
 

Drevet av Android™

 

Mulighetene er uendelige med Android. De profesjonelle skjermløsningene fra Philips er designet for å utvikle seg etter behov, med uslåelig hastighet, brukervennlighet og app-tilgjengelighet. Skjermer drevet av Android gir flere muligheter for tilpasning, er raskere og kraftigere og har et bredt utvalg av apper tilgjengelig for mange forskjellige markeder. 

 

Utforsk Android

CMND  alt

 

Få full kontroll over skjermene dine fra én enkelt, sentralisert enhet. Med CMND kan du kontrollere de tilkoblede skjermene dine og oppdatere innhold og innstillinger raskt og effektivt. Og som en ekstra bonus kan du også med det brukervennlige grensesnittet enkelt designe og skape iøynefallende innhold. 


CMND alt

Skjermer etter marked

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.