1
LED-løsninger

LED-
løsninger

LED-løsninger fra Philips


Målet vårt er å minimere miljøbelastningen i alt vi skaper. Vi lager produkter med lenger levetid for å redusere energiforbruket og avfallsmengden i samsvar med EU-direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE).
Modul – lite produkt

LED-kjørelys


De kraftige Luxeon® LED-kvalitetslampene våre gir en ny og eksklusiv LED-designsignatur uten prikker for LED-kjørelysene (DRL) LED Daylight 9 g nykommeren LED DaylightGuide.
insepeksjonslamper

LED-inspeksjonslamper


Vi er stolte over å kunne presentere de nye profesjonelle LED-inspeksjonslampene våre med høyeffektive LED-lamper som gir deg godt arbeidslys når og hvor som helst du trenger det. LED-inspeksjonslampene våre produserer et naturlig, men like fullt kraftig lys med en fargetemperatur på 6000–10 000 K.
sammenligning av X-tremeVision LED og vanlig belysningsammenligning av X-tremeVision LED og vanlig belysning
sammenligning av X-tremeVision LED og vanlig belysning

X-tremeVision LED


Serien vår av X-tremeVision LED-signallamper og kupébelysning* for biler (12 V) og lastebiler (24 V) gir deg fremtidsrettede løsninger! Lampene gir fem ganger mer lys** og varer i opptil 12 år. Den perfekte passformen sørger for at det kraftige lyset kun havner der det skal, og ikke blender møtende trafikk. (Tilgjengelig i fargetemperaturer fra 4 000 til 6 700 K). De lyssterke LED-signallampene gjør det mulig for føreren å reagere raskere, og øker dermed sikkerheten.

Emner

 • Sikkerhet

  Sikkerhet

  I tillegg til å være grunnleggende ved kjøring, er belysning den eneste delen av sikkerhetssirkelen som faktisk bidrar til å forebygge ulykker. Les mer om hvordan vi tilrettelegger for aktiv sikkerhet.

 • Kvalitet

  Kvalitet

  Alle billampene fra Philips har merket for originalutstyrskvalitet. Det bekrefter at de store bilprodusentene verden rundt velger Philips. Les mer om kvaliteten vi tilbyr.

 • Vibrasjonsmotstand

  Vibrasjonsmotstand

  Frontlyktene er spesialdesignet for å motstå de ekstreme belastningene og vibrasjonene som lastebiler og tunge nyttekjøretøy utsettes for. Dårlige veier og kraftige vibrasjoner er blant de vanligste årsakene til ødelagte frontlykter.