1
Kvalitet

Philips- 
kvalitet

De høye produksjonsstandardene hos Philips


Kombinasjonen av innovativ konstruksjon og nøyaktig ingeniørkunst gjør at belysningssystemene våre utmerker seg både når det gjelder kvalitet, effekt og pålitelighet. Produksjonen vår kontrolleres grundig, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000 i samsvar med svært strenge ECE-standarder.
OE-logo

Originalutstyrskvalitet


Alle halogenbillampene fra Philips har merket for originalutstyrskvalitet. Det bekrefter at de store bilprodusentene verden rundt velger Philips, og garanterer følgende:

 

 • Høy produktkvalitet for økt sikkerhet
 • Topp moderne teknologi fra Philips
 • ECE-sertifisering og typegodkjenning

 

Philips har vært førende på bilbelysning siden 1914. I Europa er nå 1 av 2 biler utstyrt med lamper fra Philips.

UV-kvartsglass fra Philips for optimal lysytelse.


UV-kvartsglass sørger for kraftigere lys på veien samt maksimal motstandsdyktighet mot vibrasjoner og ekstreme temperatursvingninger. Risikoen for eksplosjon er dermed så godt som eliminert. Kvartsglasset med UV-blokk fra Philips filtrerer ut ultrafiolette stråler som kan skade moderne frontlyktenheter av plast.

Fordeler med kvartsglass

 

 •  Kraftigere lys: Ettersom det robuste kvartsglasset muliggjør høyere innvendig trykk i lampen, kan det genereres kraftigere lys.

 

 • Økt motstandsdyktighet: Kvartsglasslampene fra Philips (glødetråd ved 2 650 °C og glass ved 800 °C) tåler ekstreme temperatursvingninger.

 • Optimal beskyttelse mot ultrafiolette stråler: Et integrert spesialdesignet anti-UV-belegg beskytter kvartslampene fra Philips mot skadelige ultrafiolette stråler. Anti-UV-belegget hindrer at frontlyktenheter av plast gulner.
quartz
resistance against humidity

Philips står for miljøvennlig topp moderne teknologi


Det nye xenon-sortimentet og den banebrytende bruken vår av LED-teknologien gir mer lys og lavere energiforbruk. Målet vårt er å minimere miljøbelastningen i alt vi foretar oss. Vi produserer pålitelige produkter med lenger levetid for å redusere avfallsmengden i samsvar med EU-direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE). I tillegg leder vi an i belysningsbransjen når det gjelder å redusere forbruket av skadelig materiale, og mer enn innfrir kvikksølvkravene i RoHS-direktivet.

Alle halogenlampene fra Philips er uten bly, kadmium og kvikksølv.

pb free

Emner

 • LED-løsninger

  LED-løsninger

  De kraftige Luxeon® LED-kvalitetslampene våre gir en ny og eksklusiv LED-designsignatur uten prikker for LED-kjørelysene (DRL) LED Daylight 9 og nykommeren LED DaylightGuide.

 • Vibrasjonsmotstand

  Vibrasjonsmotstand

  Frontlyktene er spesialdesignet for å motstå de ekstreme belastningene og vibrasjonene som lastebiler og tunge nyttekjøretøy utsettes for. Dårlige veier og kraftige vibrasjoner er blant de vanligste årsakene til ødelagte frontlykter.

 • Sikkerhet

  Sikkerhet

  I tillegg til å være grunnleggende ved kjøring, er belysning den eneste delen av sikkerhetssirkelen som faktisk bidrar til å forebygge ulykker. Les mer om hvordan vi tilrettelegger for aktiv sikkerhet.