Heng risbollen i damphylle 2 og tilsett ris og ca. 450 ml varmt vann og salt. Sett på lokk.
Sett timeren på 20 minutter.
Fyll dampbolle 3. Begynn med et lag med squashskiver, deretter aspargestopper, hestebønner og erter. Etter 10 minutters dampkoking setter du denne dampbollen oppå dampbolle 2.
Etter 20 minutters dampkoking legger du lakseskivene i dampbolle 1.
Legg noen dillkvaster i smaksboosteren. Sett timeren på 15 minutter til, og damp de tre dampbollene til de er ferdige. Slå av dampenheten.
Krydre lakseskivene med salt og nykvernet pepper, og server på en seng av ris med grønne grønnsaker kokt al dente. Drypp litt olivenolje med sitronsmak over, og pynt med et par dillkvaster.
Related Recipes
Hovedretter
Dampet Couscous Med Tuttifrutti Og Krydder | Philips
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.