Consumer
Produkter

Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Fiskespyd med sukkererter og limemajones

Sprøtt og krydret

Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 65 m

Ingredienser

  • 300 g basmatiris
  • salt
  • pepper
  • 1 lime, revet skall og juice
  • 100 ml majones
  • 300 g fast hvit fisk (torsk, steinbit)
  • 8 crabsticks, delt i to
  • 8 kjempereker
  • 300 g rensede sukkererter
  • 1 ss ristede sesamfrø

Fremgangsmåte

  • Legg limeskall i smaksboosteren.
  • Ha ris og 450 ml vann i risbollen, og plasser den i damphylle 1. Sett timeren på 40 minutter, og la det koke.
  • Bland majones med 2 ss limejuice, revet limeskall, salt og pepper.
  • Skjær fisken i 16 terninger. Træ et grillspyd av tre med 2 terninger hvit fisk, 2 biter crabstick og avslutt med reke.
  • Sett risen i damphylle 3 etter 40 minutter, og plasser sukkerertene i damphylle 2 og fiskespydene i damphylle 1. Sett timeren på 5 minutter, damp fisken til den er ferdig, og kok ertene al dente.
  • Legg fiskespydene på en seng av ris og sukkererter, dryss over sesamfrø og server med limemajones.
  • Total tilberedningstid: ca. 65 minutter
Fiskespyd med sukkererter og limemajones