Consumer
Produkter

Dampet slettvar med grønnsaker

Dampet slettvar med grønnsaker

Stappfull av sunne smaker

Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 40 m

Ingredienser

  • 150 g brekkbønner, renset
  • 200 g brokkoli uten stilk eller brokkolibuketter
  • 1 gul paprika, vasket og skivet
  • 8 slettvarfileter (4 tykke og 4 tynne fileter av 2 hele fisk)
  • 150 g (vill-)spinat
  • kvernet havsalt
  • paprikapulver
  • 5 g koriander

Fremgangsmåte

  • Legg korianderkvastene (med blader) i smaksboosteren.
  • Fyll dampbolle 2. Begynn med et lag med brekkbønner etterfulgt av brokkolibuketter og paprika. Sett på lokk, og plasser oppå dampbolle 1.
  • Sett timeren på 20 minutter.
  • Sett timeren på 10 minutter til.
  • Etter 3 minutter tilsetter du spinat i dampbolle 3 og setter den i dampenheten de siste 7 minuttene. Slå av dampenheten.
  • Dryss kvernet havsalt og paprikapulver over fiskefiletene. Server på en seng av dampede grønnsaker, og pynt med korianderblader. Passer godt sammen med små nypoteter dynket med chili- og hvitløksolje.
Dampet slettvar med grønnsaker