0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Dampet slettvar med grønnsaker

    Stappfull av sunne smaker

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 40 m

    Ingredienser

    • 150 g brekkbønner, renset
    • 200 g brokkoli uten stilk eller brokkolibuketter
    • 1 gul paprika, vasket og skivet
    • 8 slettvarfileter (4 tykke og 4 tynne fileter av 2 hele fisk)
    • 150 g (vill-)spinat
    • kvernet havsalt
    • paprikapulver
    • 5 g koriander

    Fremgangsmåte

    • Legg korianderkvastene (med blader) i smaksboosteren.
    • Fyll dampbolle 2. Begynn med et lag med brekkbønner etterfulgt av brokkolibuketter og paprika. Sett på lokk, og plasser oppå dampbolle 1.
    • Sett timeren på 20 minutter.
    • Sett timeren på 10 minutter til.
    • Etter 3 minutter tilsetter du spinat i dampbolle 3 og setter den i dampenheten de siste 7 minuttene. Slå av dampenheten.
    • Dryss kvernet havsalt og paprikapulver over fiskefiletene. Server på en seng av dampede grønnsaker, og pynt med korianderblader. Passer godt sammen med små nypoteter dynket med chili- og hvitløksolje.
    Dampet Slettvar Med Grønnsaker | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.