8 slettvarfileter (4 tykke og 4 tynne fileter av 2 hele fisk)
150 g (vill-)spinat
kvernet havsalt
paprikapulver
5 g koriander
Fremgangsmåte
Legg korianderkvastene (med blader) i smaksboosteren.
Fyll dampbolle 2. Begynn med et lag med brekkbønner etterfulgt av brokkolibuketter og paprika. Sett på lokk, og plasser oppå dampbolle 1.
Sett timeren på 20 minutter.
Sett timeren på 10 minutter til.
Etter 3 minutter tilsetter du spinat i dampbolle 3 og setter den i dampenheten de siste 7 minuttene. Slå av dampenheten.
Dryss kvernet havsalt og paprikapulver over fiskefiletene. Server på en seng av dampede grønnsaker, og pynt med korianderblader. Passer godt sammen med små nypoteter dynket med chili- og hvitløksolje.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.