Ha ris og 450 ml vann i risbollen, og plasser den i damphylle 1. Sett timeren på 40 minutter, og la det koke.
Bland majones med 2 ss limejuice, revet limeskall, salt og pepper.
Skjær fisken i 16 terninger. Træ et grillspyd av tre med 2 terninger hvit fisk, 2 biter crabstick og avslutt med reke.
Sett risen i damphylle 3 etter 40 minutter, og plasser sukkerertene i damphylle 2 og fiskespydene i damphylle 1. Sett timeren på 5 minutter, damp fisken til den er ferdig, og kok ertene al dente.
Legg fiskespydene på en seng av ris og sukkererter, dryss over sesamfrø og server med limemajones.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.