0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Fiskespyd med sukkererter og limemajones

    Sprøtt og krydret

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 65 m

    Ingredienser

    • 300 g basmatiris
    • salt
    • pepper
    • 1 lime, revet skall og juice
    • 100 ml majones
    • 300 g fast hvit fisk (torsk, steinbit)
    • 8 crabsticks, delt i to
    • 8 kjempereker
    • 300 g rensede sukkererter
    • 1 ss ristede sesamfrø

    Fremgangsmåte

    • Legg limeskall i smaksboosteren.
    • Ha ris og 450 ml vann i risbollen, og plasser den i damphylle 1. Sett timeren på 40 minutter, og la det koke.
    • Bland majones med 2 ss limejuice, revet limeskall, salt og pepper.
    • Skjær fisken i 16 terninger. Træ et grillspyd av tre med 2 terninger hvit fisk, 2 biter crabstick og avslutt med reke.
    • Sett risen i damphylle 3 etter 40 minutter, og plasser sukkerertene i damphylle 2 og fiskespydene i damphylle 1. Sett timeren på 5 minutter, damp fisken til den er ferdig, og kok ertene al dente.
    • Legg fiskespydene på en seng av ris og sukkererter, dryss over sesamfrø og server med limemajones.
    • Total tilberedningstid: ca. 65 minutter
    Fiskespyd Med Sukkererter Og Limemajones | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.