Legg basilikumkvastene (med blader) i smaksboosteren.
Del potetene i to på langs, legg dem i dampbolle 2, og dryss salt over. Sett timeren på 15 minutter for å forhåndskoke potetene.
Dekk kyllingsbrystene med plastfolie, og slå dem flate. Legg 2 basilikumblader, 1 soltørket tomat og 1 skive mozzarella midt på hver kyllingbit. Tilsett salt og pepper, rull tett sammen, og fest med en cocktailpinne.
Etter 10 minutter tilsetter du fennikel og hvitløk i dampbolle 3, og dampkoker det sammen med resten av maten de siste 5 minuttene. Bland poteter, fennikel og oliven i en bolle, og tilsett basilikum. Dekk kyllingrullene med olje, skjær dem i tre deler, og server med potet- og fennikelblandingen.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.