1
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Produkter

    Kyllingrull med soltørkede tomater og mozzarella

    Kyllingrull med soltørkede tomater og mozzarella

    Middelhavssol på en tallerken

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 50 m

    Ingredienser

    • 750 g små nypoteter, skrelt
    • salt og pepper
    • 4 enkle kyllingbryst
    • 3 basilikumkvaster
    • 4 soltørkede tomater og 1 ss tomatolje
    • ½ fersk mozzarella, delt i 4 skiver
    • 500 g fennikel, vasket og skivet
    • 2 fedd hvitløk, skrelt og skivet
    • 3 ss svarte oliven

    Fremgangsmåte

    • Legg basilikumkvastene (med blader) i smaksboosteren.
    • Del potetene i to på langs, legg dem i dampbolle 2, og dryss salt over. Sett timeren på 15 minutter for å forhåndskoke potetene.
    • Dekk kyllingsbrystene med plastfolie, og slå dem flate. Legg 2 basilikumblader, 1 soltørket tomat og 1 skive mozzarella midt på hver kyllingbit. Tilsett salt og pepper, rull tett sammen, og fest med en cocktailpinne.
    • Etter 10 minutter tilsetter du fennikel og hvitløk i dampbolle 3, og dampkoker det sammen med resten av maten de siste 5 minuttene. Bland poteter, fennikel og oliven i en bolle, og tilsett basilikum. Dekk kyllingrullene med olje, skjær dem i tre deler, og server med potet- og fennikelblandingen.
    • Total tilberedningstid: ca. 50 minutter.
    Kyllingrull med soltørkede tomater og mozzarella