Viva Collection

Brødbakemaskin

  Viva Collection

  Brødbakemaskin

  Våkne til nybakt brød hver dag

  Du kommer til å elske den uimotståelige duften av nybakt brød hver morgen. Brødbaking er svært enkelt … Ha i ingrediensene på kvelden, still inn tidsuret for neste morgen, og la brødbakemaskinen HD9020/40 fra Philips gjøre resten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Viva Collection Brødbakemaskin

12 menyer, 1000 g, Hvit/lavendel HD9020/40 Finn lignende produkter

Våkne til nybakt brød hver dag

Bak alle slags typer. Det er enkelt og godt.

 • Intuitiv bruk med brukervennlige knapper for alle brukere

  Intuitiv bruk med brukervennlige knapper for alle brukere

  Philips-brødbakemaskinens betjeningsknapper er intuitivt plassert, slik at du enkelt kan angi programmene. Først velger du brødtype, deretter vekten i henhold til oppskriften, og til slutt bruningsnivået (eller bruk det forhåndsinnstilte bruningsnivået). Deretter starter du programmet. Store og brukervennlige ikoner illustrerer tydelig hva hver knapp gjør, og en klar LCD-skjerm bekrefter alternativene du har valgt.

 • 12 forhåndsinnstilte programmer for brød, deig og til og med syltetøy

  12 forhåndsinnstilte programmer for brød, deig og til og med syltetøy

  Brødbakemaskinen fra Philips har 12 forhåndsinnstilte programmer som steker perfekte brød, fra fyldige og mettende fullkornshvetebrød til glutenfrie brød, franske og søte varianter. Den lager også nydelig deig til pasta, pizza, bagels, småkaker og annet bakverk – og til og med syltetøy. Uansett hva du skal bake, er det enkelt, siden programmene styrer temperaturen og tiden, slik at du alltid får de beste resultatene. Det finnes til og med spesialinnstillinger for mindre brødformer og et sett med hurtigprogrammer hvis du har liten tid, for steking på dobbelt så rask tid, eller på bare en time.

 • Med tidsur med opptil 13-timers forsinkelse kan du våkne opp til nybakt brød

  Med tidsur med opptil 13-timers forsinkelse kan du våkne opp til nybakt brød

  Nyt den uimotståelige duften av varmt, nybakt brød hver morgen – brødet smaker nydelig, og det er den perfekte måten å starte dagen på. Bare still inn tidsuret kvelden før, så steker brødbakemaskinen brødet mens du sover, slik at du kan spise nybakt brød når du står opp neste morgen, eller når du måtte ønske det.

 • Indikator for å tilsette ingredienser for spesialbrød med ekstra ingredienser

  Indikator for å tilsette ingredienser for spesialbrød med ekstra ingredienser

  Bak spesialbrød med smakfulle tilleggsingredienser som nøtter eller tørket frukt – det er enkelt og morsomt. Når indikatoren for å tilsette ingredienser aktiveres, tilsetter du bare de ekstra ingrediensene i deigen og lar brødbakemaskinen gjøre resten. Du kan tilsette akkurat det du ønsker – nøtter, frø, oliven, tørket frukt, ost, løk, bacon, nougat, sjokolade og mye mer for å bake et spesialbrød som smaker herlig.

 • Bak brød i tre størrelser, opptil 1 kg

  Bak brød i tre størrelser, opptil 1 kg

  Bak brød i akkurat den størrelsen du trenger. Bruk brødbakemaskinens tydelige merker for å lage små, middels store og store brød på 500 g, 750 g og 1 kg.

 • Tre bruningsnivåer gir deg skorpen du vil ha

  Tre bruningsnivåer gir deg skorpen du vil ha

  Du kan få brødet akkurat slik du vil ha det, med tre bruningsnivåer. Velg en lys, middels mørk eller mørk skorpe, alt etter hva du foretrekker, og hva favorittoppskriftene sier.

 • Avtakbart lokk for enkel rengjøring

  Avtakbart lokk for enkel rengjøring

  Innsiden av brødbakemaskinens form er dekket med et slippbelegg, og selve enheten har et avtakbart lokk. Dette gjør at den er svært enkel å rengjøre. Bare ta av lokket, og tørk av. Det er gjort på sekunder.

 • Praktisk oppskriftshefte følger med

  Praktisk oppskriftshefte følger med

  Har du av og til lyst til å prøve noe nytt? Det praktiske oppskriftsheftet viser deg hvordan du kan lage spesialbrød. Det inneholder også mange smakfulle triks og tips til hvordan du tilsetter favorittingrediensene dine for å gjøre noe spesielt ut av enhver oppskrift. I tillegg er det lett å følge, selv om du aldri har brukt en brødbakemaskin før.

 • Se brødet heve og brunes i visningsvinduet

  Se brødet heve og brunes i visningsvinduet

  Gjennom visningsvinduet kan du se hvordan brødbakemaskinen elter, blander og steker. Dette er smart hvis du ønsker å følge med på fremdriften og sikre at alt går etter planen.

 • Målebeger og skje følger med

  Tilsett faste og flytende ingredienser i riktige mengder ved hjelp av det matchende målebegeret og skjeen – akkurat det du trenger for å komme i gang.

 • Integrerte sklisikre håndtak for enkel og trygg håndtering

  Hvis du trenger å flytte brødbakemaskinen eller oppbevare den i et skap, vil du sette pris på de robuste og integrerte sklisikre håndtakene som gjør den enkel å løfte og flytte rundt på.

 • Basen er kald og trygg å berøre

  Basen er kald og trygg å berøre

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i