0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Mandelsuppe med steinsopp

    Fyldig og delikat

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 45 m

    Ingredienser

    • 100 g mandler, skåldede
    • 4 ss olje
    • 1 løk, finhakket
    • 1 fedd hvitløk, finhakket
    • 2 skiver tørt hvitt brød, i smuler
    • 750 ml kyllingkraft (fra buljongterning)
    • 250 ml hvitvin
    • 200 g steinsopp, i skiver
    • 2 ss bladpersille, finhakket
    • nykvernet svart pepper
    • – foodprocessor med kniv

    Fremgangsmåte

    • Rist mandlene i 3–4 minutter i en stekepanne, og avkjøl.
    • Stek løk og hvitløk i 2 ss olje til de blir matte (pass på så de ikke får farge, slik at suppen blir lekkert lysegul). Tilsett brød og mandler i pannen, og stek i et par minutter. La blandingen avkjøles noe.
    • Sett kniven i foodprocessoren før du tilsetter mandelblandingen og 50 ml kyllingkraft. Mal mandlene, og ha dem oppi en tykkbunnet suppegryte. Tilsett resten av kraften og vinen, kok opp, og la det småkoke i 15 minutter.
    • Varm opp resten av oljen og stek steinsoppskivene på begge sider til de er brune og sprø. Smak til med salt og pepper.
    • Server suppen i dype tallerkener, sammen med steinsoppskivene og et dryss av persille.
    • Tilberedningstid 45 minutter
    Mandelsuppe Med Steinsopp | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.