Rist mandlene i 3–4 minutter i en stekepanne, og avkjøl.
Stek løk og hvitløk i 2 ss olje til de blir matte (pass på så de ikke får farge, slik at suppen blir lekkert lysegul). Tilsett brød og mandler i pannen, og stek i et par minutter. La blandingen avkjøles noe.
Sett kniven i foodprocessoren før du tilsetter mandelblandingen og 50 ml kyllingkraft. Mal mandlene, og ha dem oppi en tykkbunnet suppegryte. Tilsett resten av kraften og vinen, kok opp, og la det småkoke i 15 minutter.
Varm opp resten av oljen og stek steinsoppskivene på begge sider til de er brune og sprø. Smak til med salt og pepper.
Server suppen i dype tallerkener, sammen med steinsoppskivene og et dryss av persille.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.