Consumer
Produkter

Kyllingrull med soltørkede tomater og mozzarella

Kyllingrull med soltørkede tomater og mozzarella

Middelhavssol på en tallerken

Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 50 m

Ingredienser

  • 750 g små nypoteter, skrelt
  • salt og pepper
  • 4 enkle kyllingbryst
  • 3 basilikumkvaster
  • 4 soltørkede tomater og 1 ss tomatolje
  • ½ fersk mozzarella, delt i 4 skiver
  • 500 g fennikel, vasket og skivet
  • 2 fedd hvitløk, skrelt og skivet
  • 3 ss svarte oliven

Fremgangsmåte

  • Legg basilikumkvastene (med blader) i smaksboosteren.
  • Del potetene i to på langs, legg dem i dampbolle 2, og dryss salt over. Sett timeren på 15 minutter for å forhåndskoke potetene.
  • Dekk kyllingsbrystene med plastfolie, og slå dem flate. Legg 2 basilikumblader, 1 soltørket tomat og 1 skive mozzarella midt på hver kyllingbit. Tilsett salt og pepper, rull tett sammen, og fest med en cocktailpinne.
  • Etter 10 minutter tilsetter du fennikel og hvitløk i dampbolle 3, og dampkoker det sammen med resten av maten de siste 5 minuttene. Bland poteter, fennikel og oliven i en bolle, og tilsett basilikum. Dekk kyllingrullene med olje, skjær dem i tre deler, og server med potet- og fennikelblandingen.
  • Total tilberedningstid: ca. 50 minutter.
Kyllingrull med soltørkede tomater og mozzarella